Pædiatri - Børnesygdomme

Pædiatri PrivatHospitalet Danmark Børnesygdomme


På pædiatrisk klinik på PrivatHospitalet Danmark tilbyder vi en grundig undersøgelse og eventuel behandling af dit barn, foretaget af en erfaren speciallæge.Fokus på barnet

På PrivatHospitalet Danmark sørger vi naturligvis for, at tage os god tid til at undersøge dit barn i trygge og rolige omgivelser. Gennem hele forløbet følges I af den samme speciallæge, som sørger for, at I får grundig information og rig mulighed for at stille spørgsmål.

En børneundersøgelse omfatter:

En omhyggelig samtale om og med barnet, med fokus på dets sygehistorie. Deriblandt, hvori barnets sygdom/ubehag består og hvor længe disse har stået på, samt hvornår og hvordan de optræder. 


Tillægsundersøgelser efter behov

Ofte kræver undersøgelserne andre udredninger, hvilket kan være, men ikke nødvendigvis omfatter; blod, urin og afføringsprøver, lungefunktionsundersøgelse, billedediagnostiske undersøgelser, prik og høretest.

Disse tests er ikke inkluderet i prisen, og man kan ikke forvente diverse test udført i forbindelse med 1. konsultation.
 
Det kan være nødvendigt med flere konsultationer hos speciallægen, før end der kan stilles en diagnose. Når diagnosen er stillet, gennemgås behandlingsmulighederne med jer og speciallægen i fællesskab.

Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk