Håndkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Håndkirurgi

Hånden er et gribe- og føleorgan med meget kompleks anatomisk struktur, som kan udføre fine præcisionsbevægelser. Sammen med armene har hænderne også en kommunikationsfunktion.


Hænderne er en uundværlig del af vores hverdag, og sygdomme eller skader kan få store konsekvenser både i arbejdslivet og i privatlivet.

Mange forskellige lidelser optræder i hænderne: misdannelser, følger efter skader på sener, nerver, led eller knogler, nerveafklemninger (f.eks. carpaltunnelsyndrom), gigt, kuskehånd osv. På PrivatHospitalet Danmark tilbyder vi behandling for en række af disse lidelser i hænderne bl.a.

  • Slidgigt i tommelfingers rodled
  • Carpaltunnelsyndrom
  • Springfinger
  • Kuskehånd, som kan behandles med åben operation og i visse tilfælde med nålemetode (nålefasciotomi)
  • Operation for seneknude
  • Seneflytning
  • Stivgørelse af fingerled/håndled
  • Andre rekonstruktive indgreb på hænder

De fleste operationstyper foregår ambulant, og bedøvelsesmetoden er afhængig af det enkelte indgreb.


Behandlingen af sådanne erhvervede sygdomme eller følge efter skade på hånden kræver en særlig viden og rutine. På PrivatHospitalet Danmark arbejder  håndkirurgen, som udover hans speciallægeuddannelse i ortopædisk kirurgi har en ekspertuddannelse i håndkirurgi jvf. Dansk Håndkirurgisk selskabs retningslinjer.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid.
Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

En patient - en læge
Du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du bliver behandlet af ortopædkirurger og speciallæger der alle er højt specialiserede og erfarne. Det betyder at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke. Men skal der en operation til, er det i de fleste tilfælde en kikkertoperation du får tilbudt. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.