Knæledsudskiftning på PrivatHospitalet Danmark

Nemt og hurtigt
Knæleddet består af tre knogler - lårben, skinneben og knæskal.
Ledfladerne på disse knogler er beklædt med brusk. Når denne brusk slides, opstår der slidgigt. Slidgigt er den hyppigste årsag til smerte i knæleddet. Men også andre former for gigt og følger efter knoglebrud kan give smerter og medføre behov for et kunstigt knæled.

Et kunstigt knæled tilbydes patienter, der på grund af smerte som følge af nedslidning, har nedsat daglig funktion.

Det er vigtigt, at medicinsk behandling er gennemprøvet inden en operation, da dette ofte kan minimere generne og derved udskyde tidspunktet for en knæoperation.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid.
Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

En patient - en læge
Du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du bliver behandlet af ortopædkirurger og speciallæger der alle er højt specialiserede og erfarne. Det betyder at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke. Men skal der en operation til, er det i de fleste tilfælde en kikkertoperation du får tilbudt. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk