Smerter i knæet og knæskader

Knae

Knæskader er for det meste akutte skader, overbelastningsskader eller slidskader.

Smerter efter et vrid er oftest forårsaget af meniskskade eller bruskskade men kan også skyldes skader på korsbånd og ledbånd.

Overbelastningsskader opstår oftest uden vrid eller slag, og smerterne kan stamme fra slimhindeirritation, løberknæ eller springerknæ.


Ingen ventetid og hurtig behandling


På PrivatHospitalet Danmark bliver du behandlet af vores erfarne specialister uden ventetid. Du får en præcis diagnose og et tilbud på hurtig behandling.  

Ved den første konsultation bliver du undersøgt, og der tages stilling til evt. supplerende røntgen eller MR-scanning.

Hvis der konstateres en operationskrævende skade, kan vi tilbyde behandling med artroskopi (kikkert-undersøgelse) fx. ved læsion af menisken, bruskskaden eller skader på forreste korsbånd. Kikkertoperation medfører meget små operationssår som giver mindre smerter og mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Mange typer indgreb bliver i dag foretaget ambulant, men indlæggelse kan forekomme. Afhængig af indgrebets art kan bedøvelsen enten være rygmarvsbedøvelse eller fuld bedøvelse.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid.
Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

En patient - en læge
Du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du bliver behandlet af ortopædkirurger og speciallæger der alle er højt specialiserede og erfarne. Det betyder at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke. Men skal der en operation til, er det i de fleste tilfælde en kikkertoperation du får tilbudt. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk