Kosmetiske behandlinger på PrivatHospitalet DanmarkTiden sætter sine spor.

Panderynker, bekymringsrynker og rynker rundt om øjne og læber opstår med tiden. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som ikke står at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også. Hvis du ønsker at bremse tiden en smule, kan en botulinumtoksin- eller fillerbehandling som fylder rynkerne ud, være det svar du har ledt efter. PrivatHospitalet Danmarks behandler og læger står klar til at vejlede dig til den helt rigtige behandling, med hensyn til netop din huds egenskaber. 

Læbeforstørrelse eller læbekorrigering er andre områder, der kan behandles hos PrivatHospitalet Danmark, helt uden kirurgi.

En behandling med Botox/Vistabel er en anden måde at justere rynker og furer, og virker gennem at stoppe muskelsammentrækninger så rynkerne forsvinder uden at din mimik påvirkes. Botox/Vistabel sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte ved hjælp af en meget tynd spids. Sprøjtespidsen er så tynd, at der kun medfører meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.
Du får altid en forundersøgelse hos en læge inden behandlingen foretages.

PrivatHospitalet Danmark tilbyder løbende infomationsaftner om Botox- og Fillerbehandlinger, se mere på vores Facebook

Kontakt

PHD Kontakt
PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk