Hofteledsudskiftning på PrivatHospitalet Danmark

Indlagt mand
Slidgigt er en ledsygdom, som rammer en stor del af befolkningen, især når man har passeret de 50 år. Smerterne er værst om natten, og når man vågner om morgenen, men bliver bedre, når leddet er varmet op.

Smerterne vil tiltage med tiden og gangdistancen reduceres. Typisk vil man opsøge egen læge, når smerterne optræder i hviletilstand og bevirker, at man ikke kan sove. Egen læge kan foranstalte et røntgenbillede, som ofte vil vise, at der er slidgigt i hoften. Dette beskrives ganske enkelt med, at brusken i leddet begynder at blive tynd og ujævn, hvorefter den forsvinder helt. Herefter fortykkes ledkapslen, og der dannes mere ledvæske, hvorved leddet bliver tykkere og smerterne vil tiltage gradvist. Privathospitalet Danmark tilbyder forundersøgelse, operation og ambulant kontrol efter operationen hos den samme kirurg, så de er tryg under hele forløbet.

Om operationen
Operationen kan foretages i rygmarvsbedøvelse eller i fuld bedøvelse. Operationen foretages på en moderne operationsstue, hvor vi har laminært airflow, som mindsker infektionsrisikoen.

Indlæggelsestiden påberegnes til tre dage, hvor der under hele forløbet vil være en sygeplejerske til stede. Dagen efter operationen er De oppegående, og De vil tale med kirurgen og vores fysioterapeut, som vil hjælpe dem med at træne og bruge den nye hofte. Trådene (A-graffer) kan fjernes hos egen læge efter 12-14 dage.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid.
Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

En patient - en læge
Du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du bliver behandlet af ortopædkirurger og speciallæger der alle er højt specialiserede og erfarne. Det betyder at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke. Men skal der en operation til, er det i de fleste tilfælde en kikkertoperation du får tilbudt. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk