Mave/tarmkirurgi

 

PrivatHospitalet Danmark råder over fuldt udstyr til udredning af mave/tarmsystemet.

Alle udredninger foretages af speciallæger med lang erfaring. Undersøgelsen indledes med en konsultation hos en af vores specialister i mave/tarmsygdomme med en grundig undersøgelse og journaloptagelse. Ved alle konsultationer får du tilrettelagt dit individuelle udredningsforløb og eventuelt dato for operation.

 

Undersøgelser

Kikkertundersøgelse – Koloskopi
Kikkertundersøgelsen foregår oftest i lokal bedøvelse og mave-/tarmsystemet visualiseres på et skærmbillede. Der kan tillige undersøges/udredes med ultralydsscanning. Ved koloskopi kan det være nødvendigt med bedøvende middel i forbindelse med undersøgelsen - dette er ikke indkluderet i priserne.

 

Skånsom kikkertoperation af galdesten og brok
PrivatHospitalet Danmark tilbyder operation af galdesten ved hjælp af kikkertmetoden (laparoskopisk operation). Desuden tilbydes operation for bugvægsbrok, lyskebrok og brok i arvæv. I alle brok indsættes net (Mesh), da dette væsentligt reducerer muligheden for at et nyt brok dannes. Operation for bugvægsbrok, lyskebrok og brok i arvæv, tilbydes som kikkertoperation eller åben operation.

 

Hæmorider
THD operation er den nyeste form for behandling af hæmorider. Metoden er et minimalt indgreb, som ikke efterlader noget sår. Ved operationen anvendes en ultralydssonde til at lokalisere de indvendige blodkar, der forsyner hæmoriderne med blod, herefter afsnøres de største kar, hvorved blodgennemstrømningen i hæmoriderne nedsættes. Herefter vil hæmorider gradvist skrumpe og symptomerne aftage. Hvis der er fremfald af hæmorider gennem endetarmsåbningen, vil man samtidig foretage en opsyning af slimhinden. Den overordnede succes ved behandlingen er på ca. 90% og hos de resterende er symptomerne aftaget.

 

Analfissur / Endetarmsrifter
Behandling af kronisk endetarmsrifter (analfissurer) foretages med en injektioner af botulinumtoksin (botox).

 

Behandlingsforløb
Stort set alle indgreb udføres så man kan komme hjem samme dag. Er indgrebet udført i fuld narkose, må man ikke være alene ved hjemsendelsen.

Vi tilbyder både medicinsk samt kirurgisk behandling, afhængig af diagnosen.