Rejsevaccinationsklinikken på PrivatHospitalet Danmark

 


At rejse er at leve sagde H.C. Andersen, men for at kunne fortsætte sit vanlige liv efter rejsen, er det en god idé at sikre, at man er ordenligt vaccineret og det hjælper PrivatHospitalet Danmark gerne til med. 

PrivatHospitalet Danmark tilbyder rejsevacciner uden betaling af konsultationshonorar, hvilket vil sige, at du kun betaler for selve vaccinationen og ikke for konsultationstiden hos lægen.
Malaria konsultationen er dog undtaget og koster DKK. 150, da den kræver grundigere undersøgelser. 

Vi kan tilbyde vaccinationer mod;
Centraleuropæisk hjernebetændelse, Gul feber, Hepatitis A, Hepatitis B, HPV, Japansk hjernebetændelse, Malaria, Kolera, Rabies, Tyfusvaccine injektion, Tyfus kapsler. Læs mere om de enkelte vacciner i menuen til højre.

Vi anbefaler at du 4-6 uger før du skal ud at rejse, undersøger hvilke vaccinationer, der kan være nødvendig for din rejse. Bestemmelse af vaccinationen afhænger af rejsedestination og hvilke epidemier, som er i det pågældende område.

Undersøgelser viser, at ca. 30 % af de danskere, der rejser uden for Europa ikke er korrekt vaccineret. Vi mener, at det er en unødig risiko at tage og råder dig derfor til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til rejsemål og vaccinationer.

Send dine oplysninger og vi finder en tid til dig.

Personoplysninger

Sygeforsikringen "danmark"

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til vaccination udført af praktiserende læge eller speciallæge.

Læs mere om ”danmark”s takster her