Plastikkirurgi


Plastikkirurgi & Skønhedsbehandlinger fra PrivatHospitalet Danmark

PrivatHospitalet Danmark tilbyder plastikkirurgi på højt fagligt niveau, inden for en række skønhedsbevarende kosmetiske eller genoprettende behandlinger.

Ny erfaren speciallæge

Ny erfaren speciallæge i plastikkirurgi indtræder i teamet
PrivatHospitalet Danmark har fået fornøjelsen af at byde Bonnie Erichsen velkommen som selvstændigt tilknyttet speciallæge. Bonnie Erichsen er særdeles erfaren og kompetent, har tidligere udgivet en bog som hedder Kosmetisk Kirurgi, og har i længere tid fungeret som selvstændig.

 

Kontakt Bonnie Erichsen direkte for yderligere informationer om behandlinger og tider. Mobil: 4063 4054

Brystoperationer

mentor implantater

Brystforstørrelser, brystløft eller brystreduktion
Nogle kvinder oplever at deres bryster er for små, slappe og evt. hængende, selvom størrelsen er inden for normalområdet. Dette kan for den enkelte kvinde betyde et psykisk handicap og begrænse fysisk og social aktivitet og føre til ønsket om en brystforstørrende operation.

PrivatHospitalet Danmark benytter Mentor implantater af høj kvalitet, med 10 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse og 25 års garanti ved implantatruptur.

 

Læs vores pjecer om brystforstørrende operationerbrystløftende operationer og brystreducerende operationer. 

Abdominalplastik (fjernelse af hud på maven)

Huden mister sin elasticitet over tiden efter fødsler eller større vægttab. Det kan derfor være nødvendigt med en opstramning via et kirurgisk indgreb, hvor overskydende hud fjernes og bugmuskulaturen opstrammes, en abdominoplastik.


Læs vores pjece om Abdominoplastik

Fedtsugning

Personer med kosmetiske gener som følge af uønsket lokaliseret fedme, kan i visse tilfælde hjælpes med en operation, hvor der udføres fedtsugning(liposuction).

 

læs vores pjece om fedtsugning på kosmetisk grundlæg

 

Arkorrektioner og almindelig hudkræft

Et ar kan aldrig fjernes helt, men en vores dygtige plastikkirurg vil ofte kunne forbedre et ars udseende ved at gøre det mindre synligt. Dette kan bl.a. gøres ved injektion, ved anvendelse af særlig steroide medikamenter eller gennem en kirurgisk procedure også kaldet for arkorrektion.


Læs vores pjecer om rekonstruktioner

Botox og Fillerbehandling - Look your best

Har du lyst til at blive frisket lidt op, slippe af med nogle af de dybe furer i panden og mellem øjnene, der får dig til at se vred og træt ud? Eller er du træt af linierne i kinderne, ved øjnene eller omkring munden? Men ønsker du samtidigt et naturligt udseende, hvor du selv er tilfreds men dine omgivelser ikke nødvendigvis lægger mærke til at der er sket andet end at du ser "friskere" ud.

På PrivatHospitalet Danmark tilbyder vi nu behandling med boltulinumtoksin (kendt som botox) og fillerbehandling, Vi tilstræber et naturligt udtryk med ansigtsmimik og vil hellere være overforsigtige end at riskere at man ser mærkelig ud efter behandlingen.

Hvis du vil vide mere så kom til vores infoaftener, se hvornår på https://www.facebook.com/PrivatHospitaletDanmark

 

Læs vores pjecer om Botox og Filler

 

Et trygt forløb, hvor du er i centrum

Alle vores behandlinger sker i fuld overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vi har først og fremmest fokus på dine ønsker, og at resulatet bliver så naturligt som muligt. Vi har stort fokus på at de indgreb som vi foretager skal være i harmoni med resten af din krop.

Det er afgørende for os, at dine forventninger bliver opfyldt, så du er tryg og kan blive fuldstændig tilfreds med resultatet. Derfor er forløbet, at du bliver tilbudt en forundersøgelse, hvor du bliver undersøgt af vores plastikkirurger. Her kan du have en tryg dialog om dine ønsker, og sammen kan I finde netop den løsning, der er den rigtige for dig.

 

Vores erfarne specialister

Vores skønhedsbehandlinger udføres af vores dygtige plastikkirurg Jennifer Berg Drejøe som er overlæge cand. med. og speciallæge i plastikkirurgi. Jennifer Drejøe har særlig interesse og erfaring indenfor modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner - specielt i ansigtet -  samt almen plastikkirurgi, bl.a. brystformindskelser, -løft og -forstørrelser samt ørekorrektioner.


Bonnie Erichsen, speciallæge i plastikkirurgi, udfører skønhedsbehandlinger og plastikkirurgiske indgreb. Hun er særdeles kompetent og har tidligere udgivet en bog om plastikkirurgi som hedder Kosmetisk Kirurgi. 


Stor fokus på sikkerhed og kvalitet

DDKM Akkrediteret

Det er en stor beslutning af få lavet et indgreb. Derfor er det meget vigtigt, at du får det foretaget et sted, hvor du er helt sikker på, at kvaliteten og sikkerheden er helt i top. PrivatHospitalet Danmark er akkrediteret efter Den Danske KvalitetsModel (DDKM), hvilket er din garanti for at kvaliteten af din behandling er helt i top.

 

PrivatHospitalet Danmark går meget op i at sikkerheden på hospitalet er helt i top. For at sikre patienternes sikkerhed, foretager Sundhedsstyrelsen løbende kontrol af behandlingsteder i Danmark. PrivatHospitalet Danmark har haft besøg af Sundhedsstyrelsen, som vurderede, at PrivatHospitalet Danmark lever op til kravene om patientsikkerhed.

For at læse den fulde rapport, klik her:

https://sundhedsstyrelsen.dk/~/media/61F9C528563B42B0B27AA76146C4BB14.ashxBook tid

Book tid til en forundersøgelse ved at ringe på tlf: 3964 1949 eller send en e-mail til info@phdanmark.dk

 

 

Kontakt os

Kontakt grå

PrivatHospitalet Danmark
tlf: 3964 1949
e-mail: info@phdanmark.dk

Følg os på FaceBook

Ønsker du mere information om plastikkirurgi så kom til vores

infomationsaftener, se hvornår på

FaceBook


Se vores prisliste til plastikkirurgi her