Omfattende renovering af PrivatHospitalet Danmark


25. januar 2017

Renovering af PrivatHospitalet Danmark sygehus privathospital hospitalI midten af julemåneden påbegyndte PrivatHospitalet Danmark (PHD), som Forenede Care driver på Jægersborg Allé i Charlottenlund, en større indvendig renovering af bygningen med sigte på at få udnyttet området mere effektivt og samtidig at modernisere lokalerne.

Receptionspartiet på hospitalet skulle åbnes op og samtidig formindskes for at give plads til endnu et klinikrum. Ligesom renoveringen også har haft til formål at være med til at åbne lokalerne mere op og give mulighed for bedre lys i lokalerne. Og ifølge hospitalschef Hanne Zingenberg er både patienter og medarbejdere glade for renoveringen, som nu er færdig:

”Det er et helt andet lyst og moderne hospital, som nu byder de mange mennesker som har deres gang i huset, langt bedre velkommen. Lokalerne er nu markant bedre udnyttet og designet. Og både medarbejdere, patienter og PHD’s andre besøgende virker glade for ændringerne,” forklarer Hanne Zingenberg.

Fakta om PrivatHospitalet Danmark
PrivatHospitalet Danmark (PHD) har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks største privathospitaler. Hospitalet rummer blandt andet operationsstuer, 10 ambulatorier og en række sengepladser og har kompetente specialister tilknyttet inden for hver deres speciale - alle er overlæger. PHD råder endvidere over moderne røntgenudstyr, således at næsten alle former for billeddiagnosticering kan foretages på stedet og vi har derudover det nyeste medicotekniske udstyr.
PrivatHospitalet Danmark er beliggende på Jægersborg Alle 14 i Charlottenlund, kun få minutters gang fra Charlottenlund Station. Hospitalet råder over 80 gratis parkeringspladser bag bygningen.


Gå tilbage