En arbejdsplads med uendelige muligheder

Som medarbejder i PrivatHospitalet Danmark er du en del af Forenede koncernen, og du arbejder derfor i en organisation, hvor man ved, at medarbejderen er selskabets vigtigste ressource. Det er vore medarbejdere, der har bygget koncernen til, hvad den er i dag.

Du kommer hurtigt til at mærke, at dine kolleger deler din entusiasme for vor virksomhed, og at de sætter pris på dine idéer. Konstant udvikling er et af kernebegrebene i vor selskabskultur, da kundernes behov altid står i fokus.

Ledende lægesekretær Ida Zeeberg Belhouche, fortæller:

"Fælleskab, god ånd og fleksibilitet

Jeg synes, at hospitalet er en rigtig god arbejdsplads. Vi favner næsten alle specialer, og så er stedet alligevel ikke større, end at man kender alle på kryds og tværs af faggrupperne. Og vi har et tæt samarbejde. Jeg oplever et rigtig stærkt fællesskab mellem medarbejderne, en god ånd og stor fleksibilitet. Vi er blandt andet rigtig gode til at dække ind for og supplere hinanden.  
Jeg har også selv erfaringer fra ansættelser i det offentlige, og her på privathospitalet er vi som medarbejdere meget tættere på ledelsen. Det er en styrke, synes jeg. På sin vis er vi store, fordi vi har næsten alle specialer, på den anden side er vi små, fordi det er et hospital, der er samlet på én lang gang, hvor vi alle sammen har forbindelse med hinanden uanset vores baggrund og kompetencer."

Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk