Har du en sundhedsforsikring?

Som forsikringspatient, kan du hurtigt komme til undersøgelse og behandling på PrivatHospitalet Danmark. Du skal dog huske at lave en forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Du tager kontakt til dit forsikringsselskab og får en accept på, at de vil dække udgifterne til en forundersøgelse. 

PrivatHospitalet Danmark samarbejder med stort set alle danske forsikringsselskaber og en lang række internationale forsikringsselskaber. Du kan se hvilke ved at klikke her

Sådan gør du

Vi har beskrevet det typiske forløb, hvis du skal benytte din sundhedsforsikring. Vi gør opmærksom på, at der kan være afvigelser for det enkelte forsikringsselskab.  

Du tager kontakt til dit forsikringsselskab og får en accept på, at de vil dække udgifterne til en forundersøgelse, eventuelt udfyldes skadeanmeldelse afhængig af forsikringsselskab. 


  1. Du/dit forsikringsselskab bestiller tid til forundersøgelse.

  2. Du kommer til en forundersøgelse, hvor du medbringer betalingsgaranti, eller dit skadesnummer, som du har fået oplyst af dit forsikringsselskab.

  3. Afregning foregår internt mellem PrivatHospitalet Danmark og forsikringsselskabet.

  4. Ved yderligere behandlinger sørger PrivatHospitalet Danmark for alt det praktiske.

  5. Hvis forsikringsselskabet accepterer at betale for behandlingen/operationen, kan du behandles /opereres på det aftalte tidspunkt. 

  6. Vi har reduceret dit arbejde til et absolut minimum, og påtager os uden ekstra beregning den praktiske og bureaukratiske del af korrespondancen med dit forsikringsselskab. 

Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk