Forundersøgelsen

For os er det helt afgørende, at du føler dig tryg under hele behandlingsforløbet, derfor er den personlige samtale og et højt informationsniveau fra os til dig afgørende. Det er derfor vigtigt, ikke at tøve med spørgsmål undervejs.


Alle patienter kommer først til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger. Dette gælder også patienter der er henvist fra de offentlige sygehuse.
 

Samme speciallæge gennem hele forløbet

Du skal ikke forklare din sygedomshistorie mere end 1 gang, da du bliver undersøgt og behandlet af den samme læge under hele forløbet. Det skaber tryghed for dig og for os.
 

Når det passer dig

Såfremt en operation er den bedste løsning, kan du i samråd med speciallægen finde en tid til operationen, når det passer dig. Du får efterfølgende tilsendt de praktiske informationer.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, forundersøgelse eller ved operation

I tilfælde at du må aflyse din tid hos os, beder vi dig sørge for at give os afmeldingen senest 2 dage før din aftalte tid. På den måde kan vi nå at give din tid til en anden som har brug for den.

PHD vil sende et udeblivelsesgebyr på 400 kr i tilfældet du udebliver fra den aftalte konsultation, undersøgelse, operation i lokalbedøvelse eller ikke aflyser 2 dage før planlagt fremmøde.

Kontakt

PrivatHospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 3964 1949

Email:
info@phdanmark.dk