Helbredsundersøgelser

Helbredsundersøgelser på PrivatHospitalet Danmark

For English version: click here

Hos Privathospitalet Danmark tager vi din sundhed seriøst, og som noget helt nyt tilbyder vi nu både grundige og udførlige helbredsundersøgelser. Vores helbredsundersøgelser er for alle, der ønsker at arbejde med deres helbred og sundhed.

Det vil sige, at hvad enten du har det godt, og blot ønsker en aktuel status på din helbredstilstand, eller du føler at du skranter, og derfor ønsker at få det bedre og føle dig mere rask, kan du få gavn af vores forskellige sundhedspakker.

 
Vores læge og sundhedsekspert

Pia Norup

Helbredsundersøgelserne udføres af læge Pia Norup, som har mange års erfaring med – og stor passion for – at lave helbredsundersøgelser samt at rådgive og vejlede i forhold til sundhed, kost og motion. Pia Norup er både læge, sundhedsekspert, forfatter til bogen ”Kronisk Sund ” og kendt fra Tv-programmet ”Kan man spise sig rask?” på TV 2. Et program hvor de kronisk syge deltagere spiste og trænede sig til imponerende resultater på kun 12 uger.

Pia er også certificeret Functional Medicine Practitioner via IFM, hvilket er en uddannelse i at tilgå sundhed fra et livsstilsperspektiv om at bruge kost og sund livsstil som et led i behandlingen af sygdomme.

Helbredsundersøgelser, fokusundersøgelser og lægeligt sundhedsforløb

Vil du lære mere om din aktuelle sundhedstilstand?

Vi ved mere og mere om, hvordan kost, motion og livsvaner påvirker vores sundhed og helbred. Derfor bliver der også større og større fokus på, at disse faktorer kan virke som medicin på en lang række livsstilssygdomme og kroniske sygdomme. Dermed ikke sagt, at behandling, medicinering og operationer overflødiggøres, men for langt de fleste mennesker, der oplever mange gener og symptomer, vil en justering af kost og motion kunne lindre og bedre det oplevede ubehag. Med vores nyeste sundhedstiltag kan du få et unikt indblik i din egen sundhed, og få gode råd og vejledning om, hvilke parametre du kan optimere på.

Vi har inddelt vores sundhedstiltag i fem forskellige helbredsundersøgelser, fem forskellige fokuspakker, der har hver deres lægelige fokusområde samt et tre måneder langt lægeligt sundhedsforløb.