Lægefagligt sundhedsforløb

For English version: click here

Dette forløb er til dig, som ønsker at arbejde seriøst med både dit helbred og din sundhed og samtidig gerne vil lære mere om træning og ernæring. Du får lægefaglig rådgivning og kvalificeret personlig støtte til livsstilsomlægning og opnåelse af dine sundhedsmål.

Se introduktionsvideo hvor Pia Nurup fortæller sit særlige tilgang til sundhed. 

Sundhedsforløb Helbredsundersøgelser PrivatHospitalet Danmark Pia Norup Konsultation Læge Sund mad


Lægefagligt sundhedsforløb hos Pia Norup

Forløbet indledes med en helbredsundersøgelse svarende til den STORE grundpakke. På baggrund af resultatet af helbredsundersøgelsen fastlægger vi sammen hvilke målsætninger der skal arbejdes på for at fremme din generelle sundhed. Der bliver også lavet en plan for hvilke kostændringer du skal foretage samt en træningsplan som du skal følge for at opnå størst mulige resultater. I sundhedsforløbet indgår et puls-ur af mærket Suunto Ambit, som du kan bruge i forbindelse med din træning. Endvidere kan du registrere din kost i programmet MADLOG, hvilket er et rigtig godt redskab til at skabe overblik over hvad og hvor meget du spiser.

Der afholdes 3 individuelle opfølgninger á 1 times varighed, med både coachende samtale og måling af vægt, BMI, fedtprocent, livvidde og blodtryk. Forløbet afsluttes med en helbredsundersøgelse med gentagelse af blodprøver, konditest og kropssammensætning. Disse sammenholdes med den resultatet af den indledende helbredsundersøgelse så du får et optimalt indblik i, hvad der er sket, og hvor meget du har rykket dig i forløbet.

Helbredsundersøgelsen STOR grundpakke indeholder:


  • Lægelig undersøgelse
  • Måling af Vægt, Højde, BMI, Fedtprocent og Livvidde
  • Lungefunktionsundersøgelse (Spirometri)
  • Hjerteundersøgelse i form af Hvile EKG
  • Fuldt blodprøvepanel inkl. cancermarkører
  • Helbredsrapport
  • Grundig samtale hvor alle organsystemer og alle livsstilsfaktorer gennemgås ved hjælp at KRAMSS-modellen (Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Stress og Søvn)
  • Arbejds-EKG, hvor hjertefunktion under fysisk arbejde testes og vurderes af vores kardiolog. På baggrund af denne undersøgelse kan det dels ses, om der er behov for yderligere undersøgelser af dit hjerte, og dels får du også målt dit kondital. Denne undersøgelse vil altid være inkluderet hvis man ønsker et sundhedsforløb med Pia Norup.
  • Personlig sundhedsplan for opnåelse af optimale sundhedsparametre, inkl. personlige kost- og træningsråd.

Pris: 18.000 kr. 

Sundhedsforløb Helbredsundersøgelser PrivatHospitalet Danmark Pia Norup Konsultation Læge Sund mad

Book tid hos Pia Norup

Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00