Om Pia Norup - Læge og Sundhedsrådgiver

Pia Norup er Læge, Sundhedsrådgiver, forfatter, tv-vært og foredragsholder.

Gennem de seneste 13 år har Pia dedikeret sit lægelige virke til sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved private konsultationer og virksomhedsforløb, og så har hun foretaget mere end 1.000 lægefaglige helbredsundersøgelser, og har derfor stor erfaring med dette område. 

 

 I 2018 og 2019 var Pia medvært på TV2-programmet ”Kan man spise sig rask?”, hvor 10 deltagere med forskellige kroniske sygdomme gennemgik et sundhedsforløb på 3 måneder med fokus på sund kost og motion. Deltagerene opnår imponerende resultater i forhold til at dæmpe symptomerne på deres sygdom og mindske generne fra den.

 

Pia Norup

Pia Norup er uddannet Cand. Med. fra Københavns Universitet i 1997. Men udover at være læge i traditionel forstand har Pia Norup også taget uddannelsen som Functional Medicine Practitioner (IFMCP). I 2018 bestod Pia eksamen hos Institute for Functional Medicine (IFM), og er således certificeret Functional Medicine Practitioner; en videreruddannelse for læger og andre klinikere i, hvordan kost, motion og livsstil kan bruges som behandling af kroniske sygdomme. Funktionel medicin er en medicinsk fagretning udviklet i USA. Functional Medicine er en individualiseret, patientorienteret og videnskabsbaseret tilgang til helbred og sundhed, der giver patienter og behandlere mulighed for at arbejde sammen om at tackle de underliggende årsager til både symptomer og sygdomme og derigennem fremme det optimal velvære hos den enkelte. Du kan læse mere om Functional Medicine her.

I 2019 udgav Pia bogen ”Kronisk Sund – Lægens 3 trins plan mod autoimmune sygdomme” – en håndbog for alle med kroniske sygdomme og især autoimmune sygdomme, der ønsker at bruge kost og sund livsstil i vejen mod mere sundhed og mindre sygdom. Bogen bygger på de samme principper, som Pia og Umahro anvender i programserien 'Kan man spise sig rask?'. Pia holder også foredrag om sundhed, kost og motion, og er desuden uddannet personlig træner og coach.

Hos PrivatHospitalet Danmark vil Pia Norup arbejde med helbredsundersøgelser, fokusundersøgelser og sundhedsforløb for både enkeltpersoner og virksomheder. Fordi Pia Norup i mere end 10 år udelukkende har beskæftiget sig med sundhed, forebyggelse, kost og motion, og til dagligt hjælper mange mennesker med at opnå en sundere livsstil, er Pia blevet en førende kapacitet i arbejdet med helbredsundersøgelser og sundhedsforløb. Derfor er vi rigtig glade for at byde Pia velkommen, og derved kunne tilbyde vores patienter det bedste inden for helbredsundersøgelser, fokusundersøgelser og sundhedsforløb.

 

Når Pia ikke er hos os på Privathospitalet Danmark, driver hun sammen med Tine Jørgensen (Cand. Scient. I Klinisk Ernæring) Roots Clinic. Her tilbyder Pia og Tine konsultationer og forløb både sammen og hver for sig. Du kan læse mere om Roots Clinic her.

 Privathospitalet Danmark, helbredsundersøgelser og fokuspakker hos Pia Norup 

 

Privathospitalet Danmark, helbredsundersøgelser sundhedsforløb Pia Norup grundpakker sportspakken

Book tid hos Pia Norup

Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00