Historien

PrivatHospitalet Danmark har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks største og ældste privathospitaler. Hospitalet ligger i Charlottenlund.

PrivatHospitalet Danmark indgår i Forenede Koncernen, som er et dansk familieforetagende med aktiviteter indenfor Facility Service og Health Care. Forenede har, efter mere end 60 år i branchen, udviklet sig til et af Nordens største serviceselskaber.

Udvikling og innovation

Forenede Koncernen A/S fungerer som moderselskab for fem selskaber i Danmark og Sverige, som tilsammen udgør nordens største privatejede servicekoncern. Selskaberne er specialiseret i rengøring, omsorg og kantinedrift. I koncernen er der ca. 8.000 medarbejdere, som betjener nogle af Danmarks og Sveriges største virksomheder og kommuner.

Forenede Koncernens datterselskab, Förenade Care, er i Sverige med sine ca. 2.500 ansatte en af de største private udbydere af tjenesteydelser inden for området. Förenade Care driver ca. 50 virksomheder inden for. lægevagt, hospice, ældreomsorg samt socialomsorg.

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Mandag-Torsdag 08:00-17:00, Fredag 08:30-15:00