Økonomi

PrivatHospitalet Danmark er 100% dansk-ejet og har eksisteret siden 1991. Hospitalet er beliggende centralt i hjertet af Charlottenlund. Vi tilbyder behandling, diagnosticering og operationer indenfor 27 forskellige lægespecialer.

PrivatHospitalet Danmark er en del af Forenede koncernen, Danmarks største familieejede servicekoncern. Det giver os et økonomisk fundament, som sikrer, at vi kan fokusere på kvalitet, udvikling og behandling.

Hospitalet arbejder aktivt med sundhed og forebyggelse og har et tæt samarbejde med regionerne, de offentlige sygehuse samt sundhedsministeriet. Samarbejdets formål er at give patienterne den bedste behandling med den korteste ventetid.

Strategien om at udbyde et bredt sortiment af både kirurgiske og medicinske specialer betyder en øget tilgang af patienter henvist fra forsikringsselskaberne.

Den økonomiske udvikling
Årets resultat af den primære drift udgjorde et underskud på T.DKK -423 og årets resultat efter skat blev på T.DKK -365. Ledelsen betragter årets resultat som tilfredsstillende, set i lyset af markedets udvikling.

Hent vores årsrapporter

Faktureringsadresse

Fakturaer til PrivatHospitalet Danmark bedes sendt elektronisk.
EAN nr: 579 000 168 731 1
CVR nr: 15 50 17 07

Jægersborg allé 14
2920 Charlottenlund

PrivatHospitalet Danmark set fra Jægersborg Allé

Book en tid hos PrivatHospitalet Danmark

PrivatHospitalet Danmark har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks ældste privathospitaler. Vi ligger i hjertet af Charlottenlund og er klar til at give dig den optimale behandling.

Kontakt os