Behandlingsforløb

Her kan du læse om forløbet før, under og efter behandling på PrivatHospitalet Danmark.

Forundersøgelse

Alle patienter kommer først til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger. Dette gælder også patienter, der er henvist fra de offentlige sygehuse. Tiden aftaler vi i fællesskab, så det passer ind i din hverdag. Vi har ikke lange ventetider, så du kan oftest få en tid hurtigt.  

Det er vigtigt, at du føler dig tryg under hele behandlingsforløbet, derfor er den personlige samtale og et højt informationsniveau fra os til dig afgørende. Hold dig derfor ikke tilbage med at stille spørgsmål undervejs.

Samme speciallæge gennem hele forløbet

Du skal kun forklare din sygedomshistorie én gang, da du bliver undersøgt og behandlet af den samme læge under hele forløbet. Det skaber tryghed for dig og for os. Vi arbejder tværfagligt, og vores læger inddrager speciallæger fra andre specialer, hvis det er nødvendigt. Det sker altid i samråd med dig.

Når det passer dig
Såfremt en operation er den bedste løsning, kan du i samråd med speciallægen finde en tid til operationen, når det passer dig. Du får efterfølgende tilsendt de praktiske informationer.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, forundersøgelse eller ved operation
I tilfælde af at du må aflyse din tid hos os, beder vi dig sørge for at give os afmeldingen senest to dage før din aftalte tid. På den måde kan vi nå at give din tid til en anden, som har brug for den.

Udebliver du fra den aftalte konsultation, undersøgelse, operation i lokalbedøvelse, eller aflyser du ikke senest to dage før planlagt fremmøde, opkræver vi et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Forberedelse til operation
Når du ankommer til PrivatHospitalet Danmark skal du henvende dig i receptionen. Du er meget velkommen til at have en pårørende med. OBS: Under COVID-19 anbefaler vi, at du kommer alene, hvis ikke du har brug for ekstra hjælp. 

Din sygeplejerske vil vise dig til rette på din stue, og I vil sammen med dig gennemgå forløbet for din indlæggelse. Inden operationen får du udleveret dit operationstøj, og din sygeplejerske vil gøre dig klar til operationen. Inden du køres til operationsgangen, møder du vores anæstesilæge, som forklarer dig alt om bedøvelsen og operationen. 

Værdigenstande
PrivatHospitalet Danmark påtager sig ikke noget ansvar for værdigenstande. Vi anbefaler derfor, at du ikke medbringer smykker eller andre værdigenstande. 

Sygeplejen
Vi har døgnbemanding på sengestuerne, hvorfor du vil møde forskellige sygeplejersker i løbet af en indlæggelse. Vi stræber dog efter, at det er det samme hold af sygeplejersker, der følger dig under hele forløbet. Du bliver tilset af den ansvarlige speciallæge dagligt eller efter aftale.

Du betegnes som en indlagt patient, hvis du som minimum har én overnatning på PrivatHospitalet Danmark.

Fysioterapi
Såfremt der er ordineret fysioterapi, tilser fysioterapeuten dig efter aftale.

Faciliteter under opholdet
Der er fjernsyn på alle vore sengestuer samt gratis trådløst internet. Udover mad og drikke er der frisk frugt, blade og aviser til rådighed.

Ambulant operation
Du er ambulant patient, hvis du behandles og sendes hjem samme dag.

Når du ankommer til PrivatHospitalet Danmark skal du henvende dig i receptionen. Du er meget velkommen til at have en pårørende med. 

Hvad skal du medbringe på PrivatHospitalet Danmark?

  • Din sædvanlige medicin
  • Bekvemt og løstsiddende tøj til hjemtransporten, f.eks. med plads til bandage
  • Eventuelt læsestof

Patientinformation

Din operation udsættes måske hvis:

Du har influenza, er forkølet, har temperaturforhøjelse, har sår/rifter i operationsområdet på indlæggelsesdagen eller hvis du i perioden mellem forundersøgelsen og operationen har været indlagt i udlandet eller har haft omgang med grise.
Ring til os, hvis du oplever ovenstående kort før din operation.

Værdigenstande

PrivatHospitalet Danmark påtager sig ikke noget ansvar for værdigenstande. Vi anbefaler derfor, at du ikke medbringer smykker eller andre værdigenstande.

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Mandag-Torsdag 08:00-17:00, Fredag 08:30-15:00