Selvbetaler

Mange vælger at blive undersøgt og behandlet af PrivatHospitalet Danmark for egen regning. Vi kan hjælpe dig til en hurtig afklaring eller give en second opinion, hvis du har behov for det.

Som selvbetaler behøver du blot at kontakte PrivatHospitalet Danmark og bestille tid til en forundersøgelse, så sørger vi for, at du kommer hurtigt i behandling.

 

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% af undersøgelsens/behandlingens pris til dækning af den lovpligtige patientforsikring, som trådte i kraft den 1. september 2013.

 

danmark sygeforsikring

 

Sygeforsikring "danmark"


PrivatHospitalet Danmark er godkendt af, og samarbejder med, Sygeforsikring "danmark" som behandlingssted. Er du medlem af ”danmark”, gruppe 1, 2 eller 5 (med operationsdækning), kan du derfor få tilskud til behandling på PrivatHospitalet Danmark efter de gældende regler.

Tilskuddet afhænger af, hvilken operation der er tale om. Vi anbefaler derfor, at du kontakter ”danmark” inden behandlingens start for at bekræfte tilskuddets størrelse.

 

 

 

 PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer call us kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49 i vores åbningstid, hvor en lægesekretærer sider klar til at hjælpe dig.
Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies