Billedediagnostik

Billeddiagnostik bruges til at stille en præcis diagnose som øger lægernes muligheder for at diagnosticere sygdomme på et langt tidligere stadie og dækker over røntgen, MR scanning, CT-scanning og ultralyd.

Vi har samlet vores kompetencer inden for det billeddiagnostiske felt for at kunne tilbyde et optimalt behandlingsforløb. Undersøgelserne gennemføres af erfarne speciallæger inden for radiologi og udføres i tæt samarbejde med den ansvarlige læge. Du kan forvente svar på din billeddiagnostiske undersøgelse inden for fem arbejdsdage.

Røntgen

Som en naturlig del af forundersøgelsen ved ortopædkirurgiske lidelser skal lægen have adgang til røntgenoptagelser af skaden. Dette kan vi naturligvis også klare på PrivatHospitalet Danmarks røntgenafdeling. Uden ventetid selvfølgelig.

MR-scanning

MR-scanning udføres af en magnetscanner som undersøger kroppen i et kraftigt magnetfelt. Via avanceret computerteknik dannes de billeder, der er nødvendige for optimal diagnostik og korrekt behandling. MR-scanning er vigtig i forbindelse med sygdom eller mistanke om sygdom i hovedet, hjernen, ryggen, rygmarven, bevægeapparatet som led, muskler og sener, indre organer som mave, lever, galdeveje, bugspytkirtel, nyrer og underlivet. MR-scanning kan ligeledes bruges i forbindelse med karsygdomme.
En MR-scanning varer cirka en halv time og er helt ufarlig og smertefri.

Ultralydsscanning

De fleste møder ultralydsscanning i forbindelse med graviditeter, men det kan bruges til mange andre formål som f.eks. scanning af nyrer, mave, testikler, led og muskler.

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies