Fod- og ankelsmerter

Tilstande og sygdomme i ankler og fødder spænder meget bredt fra skæve og smertende tæer over forfodsproblemer til hulfod, platfod og slidgigtsproblemer. Generne spænder fra smerter, hævelse, samt besværet og forkert gang til problemer med at passe sit fodtøj.

Smerter i fod og ankel kan have mange årsager. Platfod, hulfod og slidgigt er nogle af de lidelser, som er både generende og smertefulde, med gener som gangbesvær og problemer med at kunne passe fodtøj.

På PrivatHospitalet Danmark behandler vi alle typer af fod- og ankelgener. Vi vejleder dig i, hvilken type indlæg der eventuelt kan afhjælpe problemet. I tilfælde af operation tilbyder vi kikkertoperation i ankelled samt forskellige anerkendte operationer for skæve tæer. Vi udfører også stivgørende operationer.

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid

Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling

Du bliver behandlet af ortopædkirurger og speciallæger der alle er højt specialiserede og erfarne. Det betyder at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker

Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke, men skal der en operation til, tilbyder vi i de fleste tilfælde en kikkertoperation. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.

Én patient, én læge

Du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.
Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies