Kosmetiske behandlinger

PrivatHospitalet Danmarks behandlere og læger står klar til at vejlede dig til den helt rigtige behandling, hvis du ønsker at bremse tiden en smule.

Tiden sætter sine spor

Panderynker, bekymringsrynker og rynker rundt om øjne og læber opstår med tiden. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som ikke står til at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også.

Hvis du ønsker at bremse tiden en smule, kan en botulinumtoksin- eller fillerbehandling være det svar du har ledt efter. PrivatHospitalet Danmarks behandlere og læger står klar til at vejlede dig til den helt rigtige behandling, med hensyn til netop din huds egenskaber.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Læbeforstørrelse eller læbekorrigering - helt uden kirurgi
  • Justering af rynker og furer med botox/Vistabel og filler/Juvederm, som virker ved at stoppe muskelsammentrækninger så rynkerne forsvinder uden at din mimik påvirkes

Personer med kosmetiske gener som følge af uønsket rynkedannelse i ansigtet eller ubalance i ansigtet kan i visse tilfælde hjælpes med en filler-behandling.

Ved både botox- og fillerbehandlinger får du altid en forundersøgelse hos en læge inden behandlingen foretages.

PrivatHospitalet Danmark tilbyder løbende infomationsaftener om Botox- og Fillerbehandlinger, se mere på vores Facebookside her

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies