Kvindesygdomme

Underlivssmerter og blødningsforstyrrelser opstår på et eller andet tidspunkt i enhver kvindes liv og kan medføre forringet livskvalitet. På PrivatHospitalet Danmark har vi stor ekspertise i udredning og behandling af kvindesygdomme.

kvindesygdomme

Gynækologisk specialist

Vi har et erfarent gynækologisk team bestående af tre gynækologer, som arbejder tæt sammen. Med vores nye og moderne udstyr er den Gynækologiske Klinik på PrivatHospitalet Danmark blandt de bedste i landet.

 

Samme læge gennem hele forløbet

Alle vores udredninger og behandlinger foregår på PrivatHospitalet Danmark, hvor den samme læge er klar til at følge dig gennem hele dit behandlingsforløb. 

 

Blødningsforstyrrelser

Blødningsforstyrrelser kan have mange årsager og skal derfor ikke ignoreres. Vi anbefaler dig altid at kontakte læge ved blødningsforstyrrelser.
Blødningsforstyrrelser som udebleven menstruation kan have forskellige årsager: Stress, hård idræt samt voldsom afmagring. Ved udebleven menstruation bør du naturligvis altid overveje graviditet.
Pletblødning efter samleje kan skyldes celleforandringer eller underlivsbetændelse.
Kraftig blødning ses blandt andet ved muskel- og bindevævsknuder. Medicin kan også påvirke blødningsmønteret. Endelig kan kræft også være en årsag til blødningsforstyrrelser.

Klimakterie / Overgansalder

Blødningsforstyrrelser i overgangsalderen er helt normalt og er netop et typisk tegn på, at du er ved at bevæge dig ind i overgangsalderen. Nogle bløder kun sjældent, mens andre bløder hver 14. dag. Cirka 75% af kvinderi overgangsalderen oplever også andre gener som hedeture, søvnløshed, hjertebanken m.m.
Behandling: Den mest effektive behandling ved gener i forbindelse med overgangsalder er hormoner.

Blødning efter overgangsalderen: Her er der en øget risiko for, at årsagen kan være livmoderkræft. Blødningen optræder i sygdommens tidlige stadie og der er derfor gode muligheder for helbredelse, hvis du søger læge tidligt. Andre årsager kan være polypper eller celleforandringer i forbindelse med livmoderhalskræft.

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies