Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler
Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse. Har du problemer med ankel, albue, fod, knæ, hofte, hånd eller skulder, så har vi nogle af de bedste eksperter i ortopædkirurgi, som står klar til at hjælpe dig.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du vil blive behandlet af ortopædkirurger og speciallæger som alle er erfarne og højt specialiserede.
Hermed sikres du den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

En patient - samme læge

Du vil blive fulgt af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb med tid til og fokus på patienten. des frem til en diagnose.

Skånsomme operationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås, opererer vi ikke, men skal der en operation til, tilbyder vi i de fleste tilfælde en kikkertoperation. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.

Tværfagligt samarbejde
Du vil blive fulgt af en læge under hele forløbet, men din læge vil samtidig, hvis det er nødvendigt, samarbejde på tværs af faggrænser, når der skal diagnosticeres. Dette betyder, at vi har både ortopædkirurger, neurologer, reumatologer, radiologer og billeddiagnostik afdeling til rådighed, når der skal findes frem til en diagnose.

Tilskud til operationer hos hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark
20% rabat på rygoperationer samt knæ- og hoftealloplastikker
12% rabat på alle øvrige operationer