Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler
Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse. Har du problemer med ankel, albue, fod, knæ, hofte, hånd eller skulder, så har vi nogle af de bedste eksperter i ortopædkirurgi, som står klar til at hjælpe dig.

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Ortopædkirurger og speciallæger står for din behandling. Alle er erfarne og højt specialiserede.
Hermed sikres du den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

En patient - samme læge

Samme speciallæge følger dig gennem hele forløbet. Som patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb med tid til og fokus på patienten.

Skånsomme operationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås, opererer vi ikke, men skal der en operation til, tilbyder vi i de fleste tilfælde en kikkertoperation. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.

Tværfagligt samarbejde
Samme læge følger dig under hele forløbet. Hvis din læge finder det nødvendigt, etableres et samarbejde på tværs af faggrænser. Det betyder, at vi har både ortopædkirurger, neurologer, reumatologer, radiologer og billeddiagnostik til rådighed, for at kunne stille den helt rigtige diagnose.

Tilskud til operationer hos hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark
20% rabat på rygoperationer samt knæ- og hoftealloplastikker
12% rabat på alle øvrige operationer