Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi omfatter behandlingen af lidelser fra muskler, led og knogler. Udredning hos PrivatHospitalet Danmark baseres på sygehistorie og grundig lægeundersøgelse.

Ortopædkirurgi på PrivatHospitalet Danmark

De bedste specialister giver dig den bedste behandling
Du vil blive behandlet af ortopædkirurger og speciallæger som alle er erfarne og højt specialiserede. Det betyder, at du sikres den bedste kompetence og en hurtig og sikker diagnose. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af behandlinger inden for hvert speciale.

Skånsomme opertationsteknikker
Vi anvender kun de bedste, sikreste og mest moderne behandlingsteknikker. Hvis det kan undgås opererer vi ikke, men skal der en operation til, tilbyder vi i de fleste tilfælde en kikkertoperation. Kikkertoperationer medfører hurtigere genoptræning, færre smerter og bedre operationsresultat.

Hurtig og præcis diagnose - uden ventetid
Vi behandler dig uden ventetid. Vores erfarne specialister inden for hvert område arbejder tæt sammen med vores billedediagnostiske afdeling om at stille en hurtig og præcis diagnose.

En patient - en læge
Du vil blive fulgt af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Når du er patient hos os, er du sikret et ordentlig forløb med tid til og fokus på patienten.

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies