Fod og ankelkirurgi

Før i tiden var der et overvejende fokus på indlæg i skoene, når det kom til fodsmerter. I dag er det langt nemmere at hjælpe patienten med at blive smertefri, da man kan foretage forskellige behandlinger alt efter hvilken lidelse, der diagnosticeres.


Tilstande og sygdomme i ankler og fødder spænder meget bredt fra skæve og smertende tæer over forfodsproblemer til hulfod, platfod og slidgigtsproblemer. Generne spænder fra smerter, hævelse, samt besværet og forkert gang til problemer med at passe sit fodtøj.

På PrivatHospitalet Danmark behandler vi alle typer af fod- og ankelgener. Vi vejleder dig i, hvilken type indlæg der eventuelt kan afhjælpe problemet. I tilfælde af operation tilbyder vi kikkertoperation i ankelled samt forskellige anerkendte operationer for skæve tæer. Vi udfører også stivgørende operationer.


Oplever du smerter i enten foden eller anklen, kan vores erfarne specialister hurtigt stille en hurtig og præcis diagnose ved hjælp af billeddiagnostik.

knæsmerter

Operation af ankelled
Ofte ses ankelsmerter i forbindelse med sportsrelaterede og overbelastningsskader. Der er dog også en risiko for, at der er tale om slid- eller leddegigt i anklen. 

I nogle gigttilfælde, hvis området er småt, eller i tilfælde af at brusken eller ledbåndet i anklen har taget skade, kan man udføre en kikkertoperation. 

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49. Vores søde lægesekretærer sider klar til at hjælpe dig.
Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies