Børnesygdomme

På pædiatrisk klinik på PrivatHospitalet Danmark tilbyder vi en grundig undersøgelse og eventuel behandling af dit barn, foretaget af en erfaren børnelæge i tæt samarbejde med vores øvrige speciallæger.

Børnesygdomme pædiatri

 

Fokus på barnet

Vi tager os god tid til at undersøge dit barn i trygge og rolige omgivelser. Gennem hele forløbet vil I blive fulgt af den samme speciallæge. Speciallægen vil give jer grundig information undervejs. Under hele forløbet er selvfølgelig også velkomne til at stille alle de spørgsmål, som I har.

En børneundersøgelse omfatter

En omhyggelig samtale om og med barnet, med fokus på dets sygehistorie. Her spørger vi grundigt ind til alle barnets symptomer, herunder hvor længe de har stået på, og hvornår og hvordan, de optræder.

Tillægsundersøgelser efter behov

Ofte kræver børneundersøgelsen andre udredninger, fx blod-, urin- og afføringsprøver, lungefunktionsundersøgelse, billeddiagnostiske undersøgelser, prik- og høretest.
Disse tests er ikke inkluderet i prisen, og du skal regne med, at disse tests ikke altid kan udføres i forbindelse med første konsultation.
Det kan være nødvendigt med flere konsultationer hos speciallægen, før der kan stilles en diagnose. Når diagnosen er stillet, gennemgås behandlingsmulighederne med jer og speciallægen i fællesskab.

Disse tests er ikke inkluderet i prisen, og man kan ikke forvente diverse test udført i forbindelse med første konsultation.

Vi tilbyder undersøgelser af:

  • Allergi
  • Høfeber
  • Eksem
  • Hjertemislyd
  • Smerter ved hjertet
  • Maveproblemer
  • Hovedpine
  • Urinvejslidelser

 

Konsultationer

Det kan være nødvendigt med flere konsultationer hos speciallægen, før end der kan stilles en diagnose. Når diagnosen er stillet, gennemgås behandlingsmulighederne med jer og speciallægen i fællesskab.

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies