Børneneurologi

Vores børneneurologer er klar til at diagnosticere og behandle neurologiske lidelser i hjernen, rygmarven, musklerne og nerverne hos vores unge patienter. 

Neuropædiatriske lidelser skyldes ofte forstyrrelser i barnets nervesystem. Symptomerne kan ofte stamme fra flere områder, f.eks. barnets motorik, indlæring, adfærd eller udvikling. Behandlingen er altid individuel og tilpasses den enkelte afhængigt af alder og andre behov. 

baby examination

De neuropædiatriske lidelser vi blandt andet undersøger og behandler for er:

  • Epilepsi
  • Cerebral parese
  • Neuromuskulære sygdomme
Tillægsundersøgelser efter behov
Ofte kræver børneundersøgelsen andre udredninger, for eksempel blod-, urin- og afføringsprøver, billeddiagnostiske undersøgelser, EEG og MR af hjernen. 

Disse tests er ikke inkluderet i prisen, og disse tests kan ikke altid udføres i forbindelse med første konsultation. Det kan derfor være nødvendigt med flere konsultationer hos speciallægen, før der kan stilles en diagnose. Når diagnosen er stillet, gennemgås behandlingsmulighederne med jer og speciallægen i fællesskab. 


PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49. Vores søde lægesekretærer sider klar til at hjælpe dig.
Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies