Plastikkirurgi

PrivatHospitalet Danmark har åbnet en skønhedsklinik, SMUKKLINIK by PHD, hvor vi tilbyder plastikkirurgi på højt fagligt niveau indenfor en række skønhedsbevarende kosmetiske og genoprettende behandlinger.

Et trygt forløb, hvor du er i centrum

Alle vores plastikkirurgiske behandlinger sker i fuld overensstemmelse med dine ønsker og behov. Samtidig skal de indgreb, som vi foretager, være i harmoni med resten af din krop, således at resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores specialister har lang erfaring i plastikkirurgi, og du er sikret en behandling som er både sundhedsmæssigt forsvarlig samt æstetisk korrekt.

Vi sørger for, at du altid føler dig tryg

  • Du møder samme plastikkirurg fra start til slut
  • Vi ringer dig op efter din operation og sikrer os, at du har det godt, og at du har forstået den information du fik, før du forlod hospitalet
  • Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål før eller efter din operation

Forundersøgelse

Ved din første konsultation gennemgår vi dine ønsker og muligheder, hvor vi sammen finder den bedste løsning for netop dig. Du får en grundig information omkring operationen både mundtlig ved konsultationen og skriftligt med hjem samt information om, hvilket resultat du kan forvente dig. Du er velkommen at tage en pårørende eller ven med til konsultationen. 
Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på en uge før endelig aftale om operation kan foretages.

SMUKKLINIK by PHD

PrivatHospitalet Danmark har åbnet sin egen skønhedsklinik, SMUKKLINIK by PHD,  hvor vi tilbyder plastikkirurgiske behandlinger med et naturligt og flot resultat. På Smukklinik står vores behandlere og læger klar til at vejlede dig og finde den helt rigtige behandling til dine ønsker. Læs mere om klinikken og alle vores operationer på Smukklinikbyphd.dk

smuk

Patientinfo

 PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer call us kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49 i vores åbningstid, hvor en lægesekretærer sider klar til at hjælpe dig.
Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies