Plastikkirurgi

VIGTIG INFORMATION!

På grund af den hastige udvikling i Coronavirus (Covid-19) har Sundhedsstyrelsen d. 17. marts anbefalet hele den private sundhedssektor at lukke ned for både plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger og støtter op om alle initiativer, og PrivatHospitalet Danmark tilbyder derfor ikke kosmetisk kirurgi indtil retningslinjerne bliver ændret.

Alle kunder der har tider hos os vil blive kontaktet direkte.

Hvis der er noget, som du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49

De bedste hilsner fra os på PrivatHospitalet Danmark

Et trygt forløb, hvor du er i centrum

PrivatHospitalet Danmark har åbnet en skønhedsklinik, SMUKKLINIK by PHD, hvor vi tilbyder plastikkirurgi på højt fagligt niveau indenfor en række skønhedsbevarende kosmetiske og genoprettende behandlinger.

Alle vores plastikkirurgiske behandlinger sker i fuld overensstemmelse med dine ønsker og behov. Samtidig skal de indgreb, som vi foretager, være i harmoni med resten af din krop, således at resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores specialister har lang erfaring i plastikkirurgi, og du er sikret en behandling som er både sundhedsmæssigt forsvarlig samt æstetisk korrekt.

Vi sørger for, at du altid føler dig tryg

  • Du møder samme plastikkirurg fra start til slut
  • Vi ringer dig op efter din operation og sikrer os, at du har det godt, og at du har forstået den information du fik, før du forlod hospitalet
  • Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål før eller efter din operation

Forundersøgelse

Ved din første konsultation gennemgår vi dine ønsker og muligheder, hvor vi sammen finder den bedste løsning for netop dig. Du får en grundig information omkring operationen både mundtlig ved konsultationen og skriftligt med hjem samt information om, hvilket resultat du kan forvente dig. Du er velkommen at tage en pårørende eller ven med til konsultationen. 
Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på en uge før endelig aftale om operation kan foretages.

SMUKKLINIK by PHD

PrivatHospitalet Danmark har åbnet sin egen skønhedsklinik, SMUKKLINIK by PHD,  hvor vi tilbyder plastikkirurgiske behandlinger med et naturligt og flot resultat. På Smukklinik står vores behandlere og læger klar til at vejlede dig og finde den helt rigtige behandling til dine ønsker. Læs mere om klinikken og alle vores operationer på Smukklinikbyphd.dk

smuk

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Mandag-Torsdag 08:00-17:00, Fredag 08:30-15:00