Plastikkirurgi

Plastikkirurgi

PrivatHospitalet Danmark tilbyder plastikkirurgi på højt fagligt niveau indenfor en række skønhedsbevarende kosmetiske og genoprettende behandlinger. Alle vores plastikkirurgiske behandlinger sker i fuld overensstemmelse med dine ønsker og behov. Samtidig skal de indgreb, som vi foretager, være i harmoni med resten af din krop, således at resultatet bliver så naturligt som muligt.

PrivatHospitalet Danmark sikrer dig optimal tryghed gennem hele behandlingen
Du vil møde den samme plastikkirurg gennem hele forløbet. Vi ringer dig op efter din operation og sikrer os, at du har det godt, og at du har forstået den information du fik, før du forlod hospitalet. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål før eller efter din operation.

Forundersøgelse
Ved din første konsultation gennemgår vi dine ønsker og muligheder, hvor vi sammen finder den bedste løsning for netop dig. Du får en grundig information omkring operationen både mundtlig ved konsultationen og skriftligt med hjem samt information om, hvilket resultat du kan forvente dig. Du er velkommen at tage en pårørende eller ven med til konsultationen. 
Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på en uge før endelig aftale om operation kan foretages.