Plastikkirurgi

PrivatHospitalet Danmark tilbyder plastikkirurgi på højt fagligt niveau indenfor en række skønhedsbevarende kosmetiske og genoprettende behandlinger.

Et trygt forløb, hvor du er i centrum

Alle vores behandlinger sker i fuld overensstemmelse med dine ønsker og behov. Samtidig skal de indgreb, som vi foretager, være i harmoni med resten af din krop, således at resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores specialister har lang erfaring i plastikkirurgi, og du er sikret en behandling som er både sundhedsmæssigt forsvarlig samt æstetisk korrekt.

  • Du møder samme plastikkirurg fra start til slut
  • Vi ringer dig op efter din operation og sikrer os at du har det godt, og at du har forstået den information du fik før du forlod hospitalet
  • Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål før eller efter din operation

Forundersøgelse

Ved din første konsultation gennemgår vi dine ønsker og muligheder, hvor vi sammen finder den bedste løsning for netop dig. Du får en grundig information omkring operationen både mundtlig ved konsultationen og skriftligt med hjem, samt information om hvilket resultat du kan forvente dig. Du er velkommen at tage en pårørende eller ven med til konsultationen. 
Efter forundersøgelsen er der en betænkningstid på en uge før endelig aftale om operation kan foretages.

Brystoperationer

Brystforstørrelser, brystløft eller brystreduktion

Nogle kvinder oplever at deres bryster er for små, slappe og evt. hængende, selvom størrelsen er inden for normalområdet. Dette kan for den enkelte kvinde betyde et psykisk handicap og begrænse fysisk og social aktivitet og føre til ønsket om en brystforstørrende operation.

PrivatHospitalet Danmark benytter Mentor implantater af høj kvalitet, med 10 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse og 25 års garanti ved implantatruptur.

Abdominalplastik (fjernelse af hud på maven)

Huden mister sin elasticitet over tiden efter fødsler eller større vægttab. Opstramning sker via et kirurgisk indgreb, hvor overskydende hud fjernes og bugmuskulaturen opstrammes, en abdominoplastik. 

Fedtsugning

Personer med kosmetiske gener som følge af uønsket lokaliseret fedme, kan i visse tilfælde hjælpes med en operation, hvor der udføres fedtsugning (liposuction). 

Arkorrektioner og almindelig hudkræft

Et ar kan aldrig fjernes helt, men en vores dygtige plastikkirurg vil ofte kunne forbedre et ars udseende ved at gøre det mindre synligt. Dette kan bl.a. gøres ved injektion, ved anvendelse af særlig steroide medikamenter eller gennem en kirurgisk procedure også kaldet for arkorrektion. 

Vil du have et friskt og mere naturligt udseende uden operation?

Din hud ældes naturligt med tiden. Det kan skyldes solskader, rygning, kost m.m. Men måske føler du, at du efterhånden ser mere træt ud, end du egentlig er. Her kan Botox og Fillerbehandling være løsningen, der hjælper dig med at slippe af med de dybe furer i panden og/eller mellem øjnene, der får dig til at se vred og træt ud. Det kan også være, at du er træt af linjerne i kinderne, ved øjnene eller omkring munden? Vi tilbyder behandling med Boltulinumtoksin (kendt som Botox) og Fillerbehandling,

Vi tilstræber et naturligt udtryk, der bevarer din ansigtsmimik. Vi vil hellere være overforsigtige end at risikere, at du ser unaturlig ud efter behandlingen. Målet er at give dig et naturligt, friskt udseende, hvor du selv er tilfreds, men hvor dine omgivelser ikke nødvendigvis lægger mærke til andet, end at du netop ser friskere ud. 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til en af vores infoaftener. 


Vores erfarne specialister

 

Jennifer Berg Drejøe


Plastikkirurg Jennifer Berg Drejøe

Vores skønhedsbehandlinger udføres af vores dygtige plastikkirurg Jennifer Berg Drejøe, som er overlæge cand. med. og speciallæge i plastikkirurgi. Jennifer Drejøe har specielt interesse og erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, herunder bl.a. brystformindskelser, løft og forstørrelser samt ørekorrektioner.


Bonnie Erichsen PrivatHospitalet Danmark


Plastikkirurg Bonnie Erichsen

PrivatHospitalet Danmark har budt Bonnie Erichsen velkommen som selvstændigt tilknyttet speciallæge. Bonnie Erichsen har mange års erfaring med skønhedsbevarende kirurgi og er særdeles kompetent indenfor sit felt. Bonnie Erichsen har udgivet bogen Kosmetisk Kirurgi og har i længere tid fungeret som selvstændig med egen klinik.

Kontakt os for yderligere informationer om behandlinger og tider hos Bonnie Erichsen på tlf. 3964 1949.

 

Fokus på sikkerhed og kvalitet

At få foretaget et indgreb er en stor beslutning. Derfor er det altafgørende, at indgrebet foretages et sted, hvor du kan føle dig helt sikker på, at kvaliteten og sikkerheden er i top. PrivatHospitalet Danmark har et intensivt fokus på din sikkerhed og er akkrediteret efter Den Danske KvalitetsModel (DDKM), hvilket er din garanti for kvaliteten af din behandling.
Sundhedsstyrelsen foretager løbende kontrol af alle behandlingssteder i Danmark. PrivatHospitalet Danmark  lever fuldt op til kravene om patientsikkerhed.

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen at ringe til os på tlf. 39 64 19 49
eller sende os en mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies