Forhudsforsnævring

PrivatHospitalet Danmark tilbyder undersøgelse, behandling og evt. operation for forstørret prostata.

Hvad er en forhudsforsnævring?

Forhudsforsnævring hos børn:
I drengens første leveår er det almindeligt, at forhuden ikke kan trækkes tilbage. Dette skyldes dels, at åbningen i forhuden er for lille, dels ser man ofte små sammenvoksninger mellem forhudens inderside og penishovedet, der ligeledes forhindrer, at forhuden kan trækkes tilbage.

Forhudsforsnævring hos voksne:
Forhudsforsnævring kan også opstå senere i livet som følge af for eksempel sukkersyge eller hudsygdomme. Det viser sig ved, at der kommer en stramning, når man trækker forhuden tilbage fra penishovedet. Nogle gange kan det blive umuligt at få forhuden tilbage. Dette kan medføre tendens til infektion, der viser sig ved rødme, hævelse og ømhed af forhuden. Der kan også komme problemer med smerter i forbindelse med samleje. Hvis forhuden er særlig snæver, kan den blokere for vandladningen.

På PrivatHospitalet Danmark behandler vi for forhudsforsnævring

Behandling for forhudsforsnævring

Behandling for forhudsforsnævring er som regel en operation som varer ca. en time og kan foregå i såvel lokalbedøvelse som i fuld narkose. Dette vil være aftalt på forhånd. Hvis forhuden kan trækkes tilbage over penishovedet, vil problemet ofte kunne løses med en mindre plastikkirurgisk operation af forhuden. Dette kræver ikke, at der fjernes noget af forhuden. Er der tale om, at forhuden slet ikke kan trækkes tilbage, må kirurgen fjerne dele af eller hele forhuden - en såkaldt omskæring. Der skæres hele vejen rundt med fjernelse af det snævre stykke, hvorefter hudkanterne sys med mange små knuder. Såret bliver syet med selvopløselige tråde.

Konsultationer

Det kan være nødvendigt med flere konsultationer hos speciallægen, førend der kan stilles en diagnose. Når diagnosen er stillet, gennemgås behandlingsmulighederne med jer og speciallægen i fællesskab.

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49.
Mandag-Torsdag 08:00-17:00, Fredag 08:30-15:00