Rejsevacciner

Det er skønt at rejse og opleve fremmede lande og kulturer, men inden ferien er det en god idé at sikre, at man er vaccineret mod potentielle farlige sygdomme på rejsemålet.


Rejsevaccinationsklinikken på PrivatHospitalet Danmark
PrivatHospitalet Danmark tilbyder rejsevacciner uden betaling af konsultationshonorar. Det vil sige, at du kun betaler for selve vaccinationen og ikke for konsultationstiden hos lægen. Dette gælder dog ikke Malaria-konsultationen, der kræver grundigere undersøgelser.

vaccine rejse


V
i anbefaler, at du 4-6 uger før du skal ud at rejse undersøger, hvilke vaccinationer, der er nødvendige for din rejse. Bestemmelse af vaccinationen afhænger af rejsedestinationen og hvilke epidemier, der eventuelt forekommer i det pågældende område.


Rejsevacciner vi tilbyder på PrivatHospitalet Danmark:

Tør du tage chancen?

Undersøgelser viser, at ca. 30 % af de danskere, der rejser uden for Europa, ikke er korrekt vaccineret. Vi mener, at det er en unødig risiko at tage, og råder dig derfor til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til rejsemål og vaccinationer.

Patientinfo

PrivatHospitalet Danmark tilbyder behandling indenfor 27 lægefaglige specialer

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 19 49. Vores søde lægesekretærer sider klar til at hjælpe dig.
Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 17:00
Fredag kl. 08:30 - 15:00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies