Lars Dirckinck-Holmfeld

Speciallæge i Akupunktur.

Uddannelse

Lars Dirckinck-Holmfeld er uddannet i kinesisk medicin fra Anhui Universitet for Traditionel Kinesisk Medicin i byen Hefei i Anhui provinsen, Kina. Det er i Kina en syvårig uddannelse på linje med medicinuddannelsen i Danmark. Lars har både bachelor og master (svarende til en kandidatgrad) og han gennemførte studiet på normeret tid – og på kinesisk både skriftligt og mundtligt.
Gennem hele uddannelses perioden har han været på klinik og har arbejdet på de hospitaler, der er tilknyttet universitet med en turnus på halvandet år som del af uddannelsen.

Ansættelser

  • Selvstændig virksomhed Akutura
  • Har arbejdet i Kina som underviser 3 år på Universitet of Science and Technology (USTC).

Medlemsskab i foreninger og selskaber

  • Medlem af Dansk behandlerforbund
  • Akupunktur RAB-registeret 

Faglige interesseområder

  • Akupunktur og Tuina (Traditionel kinesisk massage)

Yderligere information

Lars har specialiseret sig i traditionel kinesisk akupunktur og moxibustion. Han har studeret omkring 60 forskellige fag, hvor der har været størst vægt på akupunkturen. Der har også været vestlig medicinteori og kinesisk medicinteori.
Gennem hele bacheloren har Lars været på klinik og studeret ved en trettende-generations akupunktør, Dr. Bai Liangchuan. Senere, under hans master, var hans tutor Huling, leder af universitetets akupunktur og traumologi-fakultet, som har skrevet og udgivet akupunkturlærebøger og kinesiske medicinordbøger, der bliver brugt til undervisning på universiteter for kinesisk medicin over hele landet.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies